Novo Bijeli plastični poklopac s prozirnim svjetlosnim vodičem za JA-1X2A-C-WH, zamjena za JA-113A/111A/151A/163A. Prikaži uvećano

JAB Poklopac vanjske sirene JA-1X2A-C-WH

JA-1X2A-C-WH

Novi proizvod

Bijeli plastični prednji poklopac JA-1X2A-C-WH s prozirnim svjetlosnim vodičem, zamjenski dio za vanjske sirene JA-113A, JA-111A, JA-151A i JA-163A. Brza zamjena bez izmjene unutarnjih komponenti; nakon montaže zatvoriti i osigurati vijkom radi automatske kalibracije tamper senzora.

Više detalja

Više informacija

Opis

JA-1X2A-C-WH je zamjenski bijeli prednji poklopac s integriranim prozirnim svjetlosnim vodičem, namijenjen vanjskim sirenama iz Jablotron JA serije. Poklopac služi kao rezervni ili zamjenski element kućišta za oštećene ili estetski dotrajale jedinice.

Kompatibilnost

Kompatibilno s:

• JA-113A
  • JA-111A
  • JA-151A
  • JA-163A

Montaža i napomene

Poklopac se postavlja na postojeće kućište sirene prema uputama proizvođača. Nakon ugradnje poklopac mora biti potpuno zatvoren i učvršćen odgovarajućim vijkom — uređaj obavlja automatsku kalibraciju magnetskog tamper senzora tek nakon konačnog zatvaranja. Djelomično zatvoren poklopac može uzrokovati pogrešnu kalibraciju tampera ili neželjene alarmne stanja.

Namjena

Prednji poklopac predstavlja isključivo mehanički zamjenski dio kućišta; ne mijenja električne, akustične niti funkcionalne karakteristike sirene. Upotrebljava se pri servisnim zahvatima, popravcima i zamjeni oštećenih dijelova.

Prednosti

• Otporan plastični materijal primjeren za vanjske uvjete.
  • Transparentan vodič svjetla za neometanu vidljivost indikatora.
  • Jednostavna i brza zamjena bez zahvata na unutarnjim komponentama.

Prije montaže provjerite kompatibilnost s modelom sirene i stanje nosača. Radove obavljajte u skladu s važećim sigurnosnim uputama proizvođača.

10 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook