Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Prijavite se da bi vidjeli cijene
JAB Poklopac vanjske sirene JA-1X2A-C-WH
Bijeli plastični prednji poklopac JA-1X2A-C-WH s prozirnim svjetlosnim vodičem, zamjenski dio za vanjske sirene JA-113A, JA-111A, JA-151A i JA-163A. Brza zamjena bez izmjene unutarnjih komponenti; nakon montaže zatvoriti i osigurati vijkom radi automatske kalibracije tamper senzora.Primatelj :
* Obvezna polja
ili Poništi
JA-1X2A-C-WH je zamjenski bijeli prednji poklopac s integriranim prozirnim svjetlosnim vodičem, namijenjen vanjskim sirenama iz Jablotron JA serije. Poklopac služi kao rezervni ili zamjenski element kućišta za oštećene ili estetski dotrajale jedinice.
Kompatibilno s:
Poklopac se postavlja na postojeće kućište sirene prema uputama proizvođača. Nakon ugradnje poklopac mora biti potpuno zatvoren i učvršćen odgovarajućim vijkom — uređaj obavlja automatsku kalibraciju magnetskog tamper senzora tek nakon konačnog zatvaranja. Djelomično zatvoren poklopac može uzrokovati pogrešnu kalibraciju tampera ili neželjene alarmne stanja.
Prednji poklopac predstavlja isključivo mehanički zamjenski dio kućišta; ne mijenja električne, akustične niti funkcionalne karakteristike sirene. Upotrebljava se pri servisnim zahvatima, popravcima i zamjeni oštećenih dijelova.
Prije montaže provjerite kompatibilnost s modelom sirene i stanje nosača. Radove obavljajte u skladu s važećim sigurnosnim uputama proizvođača.
Reference: JA-163A-BASE-RB
Manufacturer: JABLOTRON ALARMS S.A.
Upotrebljava se za označavanje alarma van objekta kao i za dodatnu zvučnu...
Reference: JA-111A-BASE-RB
BUS vanjska sirena - baza sa elektronikom.
Reference: JA-180A
Dizajnirana da oglasi vanjski alarm i indicira bilo kakve sumnjive aktivnosti...
Reference: JA-151A-BASE-RB
Vanjska bežična sirena namjenjena za akustičnu signalizaciju alarma kao i za...
Reference: JA-1X1A-C-AN
JAB Sirena - vanj. za. - JA-111A, JA-151A , crvena bljeskalica JA-1X1A antracit
Reference: JA-1X1A-C-AN-B
Zaštitni poklopac za vanjsku sirenu JA-111A, JA-151A , plava bljeskalica...
Reference: JA-165A
Sirena JA-165A sastavni je dio sustava JABLOTRON 100+. Koristi se za...
Reference: JA-115A
Sirena JA-115A sastavni je dio sustava JABLOTRON 100+. Koristi se za...
Reference: JA-113A-BASE-RB
Vanjska BUS sirena za Jablotron sustave — baza s elektronikom za akustičnu i...
Reference: JA-1X2A-C-AN
Plastični prednji poklopac JA-1X2A-C-AN u antracit boji za vanjske sirene...