Novo Poklopac JA-1X2A-C-AN u antracit tonu za vanjske Jablotron sirene s prozirnim svjetlovodom za LED. Prikaži uvećano

JAB Poklopac vanjske sirene JA-1X2A-C-AN — antracit

JA-1X2A-C-AN

Novi proizvod

Plastični prednji poklopac JA-1X2A-C-AN u antracit boji za vanjske sirene Jablotron 100 serije (JA-113A, JA-111A, JA-151A, JA-163A). Sadrži prozirni svjetlovod koji zadržava vidljivost LED indikacije. Koristi se kao zamjenski ili estetski pokrov i uklapa se u originalne montažne točke.

Više detalja

Više informacija

JA-1X2A-C-AN je zamjenski plastični prednji poklopac u antracit boji namijenjen za vanjske sirene Jablotron 100 serije. Poklopac uključuje integrirani prozirni svjetlovod koji omogućava neometanu vidljivost LED indikatora bez promjene optike izvornog uređaja.

Namjena je estetsko usklađivanje kućišta ili zamjena oštećene prednje maske. Poklopac je izrađen od izdržljive plastike u antracit završnoj obradi i projektiran je za ugradnju uz korištenje originalnih Jablotron komponenti i montažnih točaka.

Kompatibilnost:

• JA-113A
  • JA-111A
  • JA-151A
  • JA-163A

Poklopac zadržava prozirni kanal za svjetlovod, što osigurava vidljivost treptajuće/indikacijske LED diode. Namijenjen je kao direktna zamjena te omogućuje montažu i fiksiranje koristeći postojeće elemente sirene. Površina prednje strane pogodna je za postavljanje proizvođačevog ili instalaterskog označavanja.

EAN: 8595614129886

10 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook