Novo JAB Sirena vanjska (baza s elektronikom) JA-113A-BASE-RB Prikaži uvećano

JAB Sirena vanjska (baza s elektronikom) JA-113A-BASE-RB

JA-113A-BASE-RB

Novi proizvod

Vanjska BUS sirena za Jablotron sustave — baza s elektronikom za akustičnu i optičku signalizaciju. Baza se mora kombinirati s odgovarajućim poklopcem (isporučuje se zasebno). Podržava rezervnu bateriju i zauzima jedno mjesto u sustavu.

Više detalja

Više informacija

Opis

JA-113A-BASE-RB je bazna ploča s elektronikom namijenjena vanjskoj BUS sireni JABLOTRON. Služi za akustičnu i optičku alarmnu signalizaciju izvan objekta te može poslužiti i kao pre-senzor za otkrivanje vandalizma. Baza se mora uvijek kombinirati s kompatibilnim poklopcem iz serije JA-1xxA-C-xx (poklopac se isporučuje zasebno).

Ugradnja i upravljanje

Uređaj zauzima jedno mjesto u sustavu i namijenjen je profesionalnoj ugradnji od strane certificiranog instalatera. Sirena se montira na vertikalni zid sa stroboskopom okrenutim prema dolje; preporučuje se izbjegavanje položaja iznad žlijebova i mjesta gdje se može stvarati led. Postavke i uključivanje u sustav izvode se putem softvera F-Link.

Ključne tehničke značajke

• Akustična snaga: 100 dB/1 m (pri novoj rezervnoj bateriji).
  • Dimenzije s poklopcem: 200 x 300 x 72 mm (ovisno o tipu poklopca).
  • Tipično trajanje rezervne baterije: oko 5 godina.
  • Radna temperatura: -25 °C do +60 °C.
  • Sigurnosna klasifikacija: razina 2 (EN 50131-1).

Napomene

Baza s elektronikom uključuje terminal za BUS, priključak za rezervnu bateriju i detekciju manipulacije (tamper). Za usklađenost s normom EN 50131-1 preporučuje se povezivanje rezervne baterije. Pridržavajte se uputa za ugradnju i testiranje; ne mijenjajte elektroničke komponente.

10 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook