Jablotron JA-150A je bežična unutarnja sirena za JABLOTRON 100/100+. Osigurava akustičnu i vizualnu signalizaciju alarma, indikaciju ulazno/izlaznih kašnjenja i status PG izlaza. Napaja se iz mreže 230 V AC uz internu rezervnu bateriju i zauzima jednu adresnu poziciju u sustavu.
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Prijavite se da bi vidjeli cijene
Jablotron JA-150A – bežična unutarnja sirena
Jablotron JA-150A je bežična unutarnja sirena za JABLOTRON 100/100+. Osigurava akustičnu i vizualnu signalizaciju alarma, indikaciju ulazno/izlaznih kašnjenja i status PG izlaza. Napaja se iz mreže 230 V AC uz internu rezervnu bateriju i zauzima jednu adresnu poziciju u sustavu.
Primatelj :
* Obvezna polja
ili Poništi
| Napajanje | 230 VAC |
| Razina zaštite | IP44 |
| Način spajanja | Bežično |
| Mjesto ugradnje | Unutarnja ugradnja |
JA-150A je namijenjena za pouzdanu indikaciju alarma unutar objekata integriranih u JABLOTRON 100/100+ sustav. Služi za akustičnu i vizualnu signalizaciju glavnog alarma, daje tonove za ulazna/izlazna kašnjenja te prikazuje aktivnost programabilnih (PG) izlaza ili dodatne sistemske indikacije (npr. zvono na vratima).
Uređaj se bežično povezuje sa sustavom (≈868 MHz) i zauzima jednu logičku adresnu poziciju u upravljačkom panelu. Montažu, uparivanje i parametriranje treba izvesti ovlašteni instalater pomoću servisnih alata sustava.
Ključne značajke:
JA-150A je pogodna za primjene gdje je potrebna sustavno integrirana unutarnja sirena s dodatnim indikacijama i mogućnostima lokalne kontrole tipkala. Preporučena je montaža na zid ili u uobičajene instalacijske kutije; instalaciju i servis treba povjeriti ovlaštenom tehničaru kako bi se osigurala ispravna integracija i usklađenost sa zahtjevima sustava.
Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.
Preuzimanje (200.14k)Kataloški broj: JA-111R
Proizvođač: JABLOTRON ALARMS S.A.
Radio komunikator za prihvat bežičnih uređaja, može se koristiti sa svim uređajima iz JABLOTRON 100+.
Reference: JA-152A
Manufacturer: JABLOTRON ALARMS S.A.
JA-152A je bežična unutarnja sirena namijenjena za JA-100/100+ sustave. Pruža...
Reference: JA-110A
Adresabilna unutarnja BUS sirena JA-110A za JABLOTRON 100+. Namijenjena je...
Reference: JA-110A II
Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS‑sirena s opcijskom LiFePO4 CR2...
Reference: JA-162A
Sirena za utičnicu, često korištena za oglašavanje ulaza u prostor
Reference: JA-150A II
Bežična unutarnja sirena sa pojačanom baterijom JA-150A II
Reference: JA-154A
Bežična sirena može se jednostavno montirati bilo gdje u dometu radija...