JAB Sirena unutarnja, bežična JA-150A Prikaži uvećano

Jablotron JA-150A – bežična unutarnja sirena

JA-150A

Novi proizvod

JABLOTRON ALARMS S.A.

Jablotron JA-150A je bežična unutarnja sirena za JABLOTRON 100/100+. Osigurava akustičnu i vizualnu signalizaciju alarma, indikaciju ulazno/izlaznih kašnjenja i status PG izlaza. Napaja se iz mreže 230 V AC uz internu rezervnu bateriju i zauzima jednu adresnu poziciju u sustavu.

Više detalja

Podaci

Napajanje 230 VAC
Razina zaštite IP44
Način spajanja Bežično
Mjesto ugradnje Unutarnja ugradnja

Više informacija

Jablotron JA-150A – bežična unutarnja sirena

JA-150A je namijenjena za pouzdanu indikaciju alarma unutar objekata integriranih u JABLOTRON 100/100+ sustav. Služi za akustičnu i vizualnu signalizaciju glavnog alarma, daje tonove za ulazna/izlazna kašnjenja te prikazuje aktivnost programabilnih (PG) izlaza ili dodatne sistemske indikacije (npr. zvono na vratima).

Uređaj se bežično povezuje sa sustavom (≈868 MHz) i zauzima jednu logičku adresnu poziciju u upravljačkom panelu. Montažu, uparivanje i parametriranje treba izvesti ovlašteni instalater pomoću servisnih alata sustava.

Ključne značajke:

• Akustični izlaz približno 100 dB na 1 m (±5 dB).
  • Bežična komunikacija na ~868 MHz; domet u otvorenom prostoru do cca 300 m.
  • Napajanje iz mreže 230 V AC s internom rezervnom baterijom za rad pri nestanku mreže.
  • Programabilno tipkalo za utišavanje alarma ili aktivaciju panik funkcije prema postavkama sustava.
  • Radna temperatura približno -10 °C do +40 °C; namijenjena isključivo za unutarnju montažu.

JA-150A je pogodna za primjene gdje je potrebna sustavno integrirana unutarnja sirena s dodatnim indikacijama i mogućnostima lokalne kontrole tipkala. Preporučena je montaža na zid ili u uobičajene instalacijske kutije; instalaciju i servis treba povjeriti ovlaštenom tehničaru kako bi se osigurala ispravna integracija i usklađenost sa zahtjevima sustava.

Preuzimanje

Uputa proizvođača JA-150A

Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.

Preuzimanje (200.14k)

Pribor

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook