Adresabilna unutarnja BUS sirena JA-110A za JABLOTRON 100+. Namijenjena je zvučnoj signalizaciji alarma, indikatorima ulaznih/izlaznih kašnjenja i statusu sustava. Ima programabilno tipkalo, prednji i stražnji tamper te se napaja i komunicira preko BUS 9–15 V.
Zaliha izznad prosjeka
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Prijavite se da bi vidjeli cijene
Jablotron JA-110A unutarnja BUS sirena
Adresabilna unutarnja BUS sirena JA-110A za JABLOTRON 100+. Namijenjena je zvučnoj signalizaciji alarma, indikatorima ulaznih/izlaznih kašnjenja i statusu sustava. Ima programabilno tipkalo, prednji i stražnji tamper te se napaja i komunicira preko BUS 9–15 V.
Primatelj :
* Obvezna polja
ili Poništi
| Način spajanja | Žično (BUS) |
| Mjesto ugradnje | Unutarnja ugradnja |
JA-110A je adresabilna unutarnja sirena dizajnirana za integraciju u JABLOTRON 100+ sustave. Koristi se za akustičnu signalizaciju alarma, razlikovanje tipova alarma, indikaciju ulaznih i izlaznih kašnjenja te za signalizaciju stanja i aktivaciju programabilnih izlaza.
Ključne značajke: piezo zvučnik s razinom 85 dB/m, programabilno tipkalo za utišavanje ili potvrdu, prednji i stražnji tamper te zauzima jednu adresnu poziciju na BUS‑u. Sirena se napaja i komunicira iz centralne jedinice preko BUS‑a (9–15 V).
Uređaj uključuje priključak za opcionalnu rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2). Preporuča se korištenje baterije kod duljih vodova (>100 m) kako bi se ublažili padovi napona i osigurala pouzdana funkcija pri aktivaciji alarma.
Montira se na unutarnji zid ili u odgovarajuću kutiju. Tamperi moraju biti ispravno poravnati s magnetima u osnovi. Enrolment (pridruživanje uređaja sustavu) izvodi ovlašteni instalater putem F-Link softvera ili pritiskom tipkala na sireni. JA-110A je kompatibilna s kontrolnim panelima JABLOTRON 100+.
Opis sadrži provjerene tehničke podatke. Instalaciju i puštanje u rad obavezno provodi ovlašteni tehničar u skladu s uputama proizvođača.
Certifikat Europske unije o sukladnosti proizvoda s usklađenim europskim normama.
Preuzimanje (1.53M)Europska deklaracija proizvođača o sukladnosti proizvoda s europskim normama.
Preuzimanje (170.61k)Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.
Preuzimanje (616.35k)Kataloški broj: JA-110Z
Proizvođač: JABLOTRON ALARMS S.A.
Modul za grananje BUS-a sa tamperom
Kataloški broj: JA-110Z-C
BUS modul za spajanje petlje
Kataloški broj: JA-110Z-B
BUS modul za spajanje petlje
Kataloški broj: JA-110Z-D
BUS modul s više priključaka za petlju
Reference: JA-152A
Manufacturer: JABLOTRON ALARMS S.A.
JA-152A je bežična unutarnja sirena namijenjena za JA-100/100+ sustave. Pruža...
Reference: JA-150A
Jablotron JA-150A je bežična unutarnja sirena za JABLOTRON 100/100+....
Reference: JA-110A II
Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS‑sirena s opcijskom LiFePO4 CR2...
Reference: JA-162A
Sirena za utičnicu, često korištena za oglašavanje ulaza u prostor
Reference: JA-150A II
Bežična unutarnja sirena sa pojačanom baterijom JA-150A II
Reference: JA-154A
Bežična sirena može se jednostavno montirati bilo gdje u dometu radija...