JAB Sirena, unutarnja, bežična, za utičnicu JA-152A za JA-100+ sustave Prikaži uvećano

JA-152A bežična sirena za utičnicu

JA-152A

Novi proizvod

JABLOTRON ALARMS S.A.

JA-152A je bežična unutarnja sirena namijenjena za JA-100/100+ sustave. Pruža akustičnu signalizaciju do 100 dB/1 m, ima ugrađeni tamper za detekciju vađenja iz utičnice i rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2) za rad pri nestanku mreže. Konfigurira se preko F‑Link.

Više detalja

Podaci

Način spajanja Bežično

Više informacija

JA-152A – bežična unutarnja sirena za utičnicu

JA-152A služi za akustičko obavještavanje o alarmnim stanjima unutar objekata u JA-100/100+ sustavu. Uređaj zauzima jedno adresibilno mjesto u sustavu, a tipka na kućištu prema zadanim postavkama utišava alarm (potvrda prisutnosti) ili se može programirati kao panik‑tipka.

Sirena je opremljena akcelerometrom kao tamper senzorom koji detektira vađenje iz utičnice te rezervnom baterijom BAT-3V2-CR2 (3.2 V, 400 mAh) koja preuzima napajanje pri prestanku napona na mreži. Zamjenu baterije smije izvoditi samo ovlaštena osoba u servisnom modu sustava.

Pomoću F‑Link softvera moguće je prilagoditi parametre: ton i način zvonjenja (intermittent/continuous), maksimalno trajanje sirene, indikacije za ulaz/izlaz, razine glasnoće pomoćnih signala, PG indikacije i melodije za zvono na vratima.

Ključne značajke

• Napajanje: 230 V AC (raspon 90–253 V), zaštitna klasa II.
  • Rezervno napajanje: BAT-3V2-CR2 (3.2 V, 400 mAh), rad najmanje 24 h pri isključenju mreže; puni se do 80 % u 12 h.
  • Akustika: alarm 100 dB/1 m; 4 melodije za zvono na vratima; do 8 melodija za PG indikacije.
  • Radio: 868.1 MHz (JABLOTRON protokol), ERP 7 mW, RF domet ≈ 300 m (u otvorenom prostoru).
  • Dimenzije i zaštita: 90 × 70 × 45 mm (bez utikača), masa 150 g, IP40, IK08.
  • Standardi: sukladno EN 50131 (Grade 2) i relevantnim EN/ETSI normama.

JA-152A je predviđena isključivo za unutarnju upotrebu i treba je instalirati i registrirati u sustav od strane kvalificiranog instalatera. Pravilna konfiguracija u F‑Linku omogućava prilagodbu ponašanja sirene prema potrebama objekta (ulaz/izlaz, dodatne indikacije, melodije).

Preuzimanje

Europski certifikat JA-152A

Certifikat Europske unije o sukladnosti proizvoda s usklađenim europskim normama.

Preuzimanje (1.53M)

Dekl. o sukladnosti JA-152A

Europska deklaracija proizvođača o sukladnosti proizvoda s europskim normama.

Preuzimanje (169.85k)

Tehnička specifikacija JA-152A

Detaljna tehnička specifikacija proizvoda.

Preuzimanje (159.26k)

Uputa proizvođača JA-152A

Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.

Preuzimanje (185.41k)

Pribor

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook