JA-152A je bežična unutarnja sirena namijenjena za JA-100/100+ sustave. Pruža akustičnu signalizaciju do 100 dB/1 m, ima ugrađeni tamper za detekciju vađenja iz utičnice i rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2) za rad pri nestanku mreže. Konfigurira se preko F‑Link.
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Prijavite se da bi vidjeli cijene
JA-152A bežična sirena za utičnicu
JA-152A je bežična unutarnja sirena namijenjena za JA-100/100+ sustave. Pruža akustičnu signalizaciju do 100 dB/1 m, ima ugrađeni tamper za detekciju vađenja iz utičnice i rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2) za rad pri nestanku mreže. Konfigurira se preko F‑Link.
Primatelj :
* Obvezna polja
ili Poništi
| Način spajanja | Bežično |
JA-152A služi za akustičko obavještavanje o alarmnim stanjima unutar objekata u JA-100/100+ sustavu. Uređaj zauzima jedno adresibilno mjesto u sustavu, a tipka na kućištu prema zadanim postavkama utišava alarm (potvrda prisutnosti) ili se može programirati kao panik‑tipka.
Sirena je opremljena akcelerometrom kao tamper senzorom koji detektira vađenje iz utičnice te rezervnom baterijom BAT-3V2-CR2 (3.2 V, 400 mAh) koja preuzima napajanje pri prestanku napona na mreži. Zamjenu baterije smije izvoditi samo ovlaštena osoba u servisnom modu sustava.
Pomoću F‑Link softvera moguće je prilagoditi parametre: ton i način zvonjenja (intermittent/continuous), maksimalno trajanje sirene, indikacije za ulaz/izlaz, razine glasnoće pomoćnih signala, PG indikacije i melodije za zvono na vratima.
JA-152A je predviđena isključivo za unutarnju upotrebu i treba je instalirati i registrirati u sustav od strane kvalificiranog instalatera. Pravilna konfiguracija u F‑Linku omogućava prilagodbu ponašanja sirene prema potrebama objekta (ulaz/izlaz, dodatne indikacije, melodije).
Certifikat Europske unije o sukladnosti proizvoda s usklađenim europskim normama.
Preuzimanje (1.53M)Europska deklaracija proizvođača o sukladnosti proizvoda s europskim normama.
Preuzimanje (169.85k)Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.
Preuzimanje (185.41k)Kataloški broj: JA-111R
Proizvođač: JABLOTRON ALARMS S.A.
Radio komunikator za prihvat bežičnih uređaja, može se koristiti sa svim uređajima iz JABLOTRON 100+.
Reference: JA-150A
Manufacturer: JABLOTRON ALARMS S.A.
Jablotron JA-150A je bežična unutarnja sirena za JABLOTRON 100/100+....
Reference: JA-110A
Adresabilna unutarnja BUS sirena JA-110A za JABLOTRON 100+. Namijenjena je...
Reference: JA-110A II
Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS‑sirena s opcijskom LiFePO4 CR2...
Reference: JA-162A
Sirena za utičnicu, često korištena za oglašavanje ulaza u prostor
Reference: JA-150A II
Bežična unutarnja sirena sa pojačanom baterijom JA-150A II
Reference: JA-154A
Bežična sirena može se jednostavno montirati bilo gdje u dometu radija...